You are here
Home > Uncategorized > Čestit Božić i sretna Nova 2019.

Čestit Božić i sretna Nova 2019.

Želimo zahvaliti našim članovima, posebno studentima, na podršci koju su nam pružali tijekom 2017. i 2018. godine i nadahnjivali nas. Upravo su nam oni svojim entuzijazmom ponukali da ne odustanemo od borbe za prava na tržištu rada koje nam svima pripada. Kompetencije i znanje fonetičara široko je primjenjivo i nadilazi standarde, a najvažnije je što nam daje temelj za daljnja stjecanja znanja i vještina u područjima marketinga, javnog nastupa, učenja jezika, specifičnih jezičnih i govornih poteškoća i još koječega. Znamo da su fonetičari čega se god dohvate najbolji jer se koriste znanjima iz područja Verbotonalne metode kao temeljem iz kojeg crpe kreativne ideje i motivaciju za vlastiti napredak i napredak struke. Želimo da tako i ostane!

Iz tog razloga, a da tomu i pridonesemo kao Udruga, pripremamo širok spektar predavanja i radionica. Održat će ih naši fonetičari koji godinama rade u nekom od usmjerenja fonetike, ali i kolege iz drugih područjznanosti.

O programu i terminima ćete biti naknadno obaviješteni.

Ujedno Vas obavještavamo da će sljedeća sjednica HSUF-a biti u nedjelju 17. veljače 2019. u 11 sati. Jedna od tema sjednice biti će zakoni i uredbe RH koji su nam važni za rješavanje problema zapošljavanja.

U ime Upravnog i Stručnog vijeća Vesna Kirinić Papeš i Matea Hotujac Dreven

Top